• 1398/07/23 - 12:37
  • تعداد بازدید : 232
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست افتتاحیه فرایند ارزیابی خدمات دامپزشکی بخشهای دولتی و غیردولتی ایران:

توصیه‌های کارشناسان خبره سازمان جهانی بهداشت دام OIE از فردای اعلام نتایج در دستورکار قرار می‌گیرد

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ضمن استقبال از حضور کارشناسان خبره سازمان بهداشت جهانی در ایران oie اعلام کرد که از فردای روز گزارش ارزیابی این تیم کارشناسی، به رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت اقدام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر علیرضا رفیعی‌پور رئیس این سازمان، عصر امروز شنبه در آیین افتتاح فرایند ارزیابی تیم کارشناسان خبره سازمان جهانی بهداشت دام که در سالن اجتماعات این سازمان و با حضور دکتر علی صفر ماکنعلی معاون بهداشتی و پیشگیری، دکتر قاسم رضاییان زاده معاون تشخیص و درمان و دکتر بهمن عابدی کیاسری مدیرکل دفتر سازمان‌های تخصصی، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان دامپزشکی برگزار شد؛ ضمن گفتن خیرمقدم و آرزوی تجربه ای خوشایند به میهمانان ایران از حضور در مدت دو هفته ماموریت پیش‌بینی شده آنها در کشورمان اظهار کرد: از آنجا که ایران بصورت مستقیم و غیرمستقیم 10 هزار کیلومتر مرز آبی، زمینی و هوایی با 14 کشور منطقه آسیایی، آفریقایی و اروپایی دارد، لذا اهمیت تقویت خدمات دامپزشکی این کشور به بهره برداران حوزه دام، طیور و آبزیان اهمیت دو چندانی دارد و بر کسی پوشیده نیست.

در همین راستا با همکاری و مساعدت تمام دستگاه های دولتی و غیر دولتی، در حال حاضر همه جمعیت دامی ایران چه صنعتی و چه عشایری، امکان دریافت خدمات دولتی و خصوصی پیشگیرانه و درمانی را دارند. وی با بیان اینکه همکاران سازمان دامپزشکی کشور نزدیک به 40 هزار نفر در مقاطع کاردانی تا PHD هستند و در 400 هزار مرکز از مزرعه تا سفره در حال خدمت هستند، اطمینان خاطر داد پس از اعلام گزارش ارزیابی تیم اعزامی از سازمان جهانی بهداشت دام، از فردای همان روز مشخص شدن نتایج، با زمان بندی مشخص نسبت به رفع نقاط ضعف و تکمیل نقاط قوت اقدامات لازم اعمال خواهد شد.

دکتر علی‌صفر ماکنعلی، معاون پیشگیری و بهداشتی سازمان دامپزشکی کشورمان نیز پس از اظهارات ریاست این سازمان به تشریح طیف گسترده ای از اقدامات فنی پیشگیرانه و بهداشتی که پس از ارزیابی پیشین سازمان جهانی بهداشت دام به ویژه طی 2 سال اخیر به آن پرداخته شده اشاره کرد که شاخص‌ترین آن اجرای برنامه های ملی در 5 کامپوننت ( جزء) بوده است که موارد اپیدمیوسرویلانس، معیارهای‌کنترلی، برنامه تشخیص، اطلاع‌رسانی و آموزش و در نهایت نظارت و مراقبت را شامل می‌شود.

این مقام ارشد در سازمان دامپزشکی کشورمان در بخشی از اظهارات تفصیلی و فنی خود با بیان اینکه به طور نمونه در همین راستا در زمینه 41 هزار نفر عشایری و روستایی در زمینه‌های مختلف حوزه مراقبت و بهداشتی آموزش دیده اند و فقط برای مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به 16 هزار نفر از جمعیتی که به نوعی در این زمینه فعالیت دارند، افزود: در سایر زمینه‌ها از جمله بیماری‌های تب برفکی، بروسلوز، نیوکاسل و سالمونلا و .... نیز برنامه های ملی برای نخستین بار در دستورکار قرار گرفته که با وجود برخی مرانع اعتباربخشی متاثر از تحریم‌ها، چشم‌انداز نوید بخشی را جهت پیشگیری از بروز هرگونه بحران ایجاد کرده است.

لازم به ذکر است در آغاز نشست افتتاحیه، دکتر بهمن عابدی کیاسری مدیرکل دفتر سازمان‌های تخصصی، روابط عمومی و امور بین الملل به تیم کارشناسی سازمان جهانی بهداشت دام خیرمقدم صمیمانه گفت و به ذکر کلیاتی از شرایط تدارک دیده شده این دفتر برای انجام ماموریت مستقل این کارشناسان و استفاده از این موقعیت ارزنده برای رفع کاستی‌های موجود و استفاده از دستاوردهای ناشی از انجام بسیاری از توصیه‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های مراجع معتبر علمی از جمله سازمان جهانی بهداشت دام در سراسر ایران اشاره کرد.

یادآوری می شود کارشناسان خبره سازمان بهداشت جهانی دام (oie) برای ارزیابی و آنالیز خدمات دامپزشکی ایران (PVS) به ایران آمده اند تا طی 2 هفته حضور در کشورمان، ساختار، تشکیلات، نیروی انسانی، منابع مالی و فرایندها، دستورالعملها و استانداردهای این حوزه اعم از بخش دولتی و غیردولتی را مورد ارزیابی قرار دهند.

دکتر صلاح حمامی (رئیس)، خانم دکتر داگمار مونیکا هیم (عضو تیم PVS)، آقای دکتر جیان‌کارلو فراری( کارشناس فنی) و خانم دکتر ناتالی بلاچ ( عضو فنی) اعضای تیم کارشناسان خبره اعزامی از OIE را تشکیل داده اند./

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 244988
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه