• 1404/02/21 - 09:30
  • تعداد بازدید : 220
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان پردیس:

یک واحد قطعه بندی غیر مجاز فرآورده های خام دامی شناسایی و پلمب شد

دکتر سید امید حبیبی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان پردیس گفت: طی بازدید کارشناسان این اداره از واحدهای قطعه بندی، بسته بندی و عرضه فرآورده خام دامی موجود در سطح شهرستان، یک واحد قطعه بندی غیر مجاز فرآورده های خام دامی شناسایی و پلمب شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان پردیس، دکترسید امید حبیبی رئیس اداره با اعلام این خبر گفت:  تمامی واحدهای پرورش،کشتار، قطعه بندی، بسته بندی، ناوگان حمل و نقل و عرضه فرآورده های خام دامی می بایست ضمن دریافت مجوزهای لازم  تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی فعالیت کنند و رعایت دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی در راستای سلامت غذایی جامعه امری ضروریست.

وی در ادامه توضیح داد: طی بازدید  بهداشتی کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره از واحدهای قطعه بندی، بسته بندی و عرضه فرآورده خام دامی موجود در سطح شهرستان ، یک واحد قطعه بندی غیر مجاز که خارج از نظارت بهداشتی دامپزشکی اقدام به تولید می کرد شناسایی، با دستور قضایی پلمب و پرونده متخلفین به مراجع قضایی ارجاع شد.

دکتر حبیبی درپایان ضمن تشکر از همکاری دستگاه قضایی در تسریع صدور احکام قضایی، از تمامی شهروندان درخواست کرد: فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با دامپزشکی، مراتب را از طریق سامانه 1512  جهت رسیدگی اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان پردیس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 338809
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه