• 1401/07/20 - 09:45
  • تعداد بازدید : 598
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان تهران:

مسئولین فنی بهداشتی نقش بسزایی در ارتقا کیفیت محصولات تولیدی واحدهای تولید کننده فرآورده های خام دامی برعهده دارند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران جلسه هم اندیشی شرح وظایف مسئولین فنی بهداشتی با حضور دکتر مسعود محمدیان مدیر کل،معاون سلامت، مدیر حوزه ریاست و مسئول امور شهرستانها و روسای ادارات شهرستانها به صورت وبینار در محل سالن جلسات اداره کل برگزار شد.

دکتر مسعود محمدیان مدیر کل دامپزشکی استان تهران در این جلسه با اشاره به جایگاه مهم مسئولین فنی بهداشتی افزود:جایگاه مسئولین فنی به نحوی است که در صورت پایبند بودن به وظایف خود می تواند نقش بسزایی در کیفیت محصولات تولیدی واحدهای تولید کننده فرآورده های خام دامی داشته باشد. دکترمحمدیان افزود:بازرس بهداشتی فردی است که پس از تایید صلاحیت و اخذ پروانه وظیفه کنترل بهداشتی براساس ضوابط و دستورالعمل های تعیین شده از سوی سازمان را به عهده دارد.وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط موجود در جامعه و بر اساس مواد قانونی تعریف شده در خصوص وظایف مسئولین فنی بهداشتی نظارتهای ویژه آنها در تامین بهداشت و کیفیت فرآورده ها را می طلبد.وی افزود:مسئولین فنی بهداشتی باید تناسب ورود و خروج فرآورده ها در تمامی واحدها را مد نظر قرار دهند که این امر مستلزم رعایت صدور گواهی بهداشتی قرنطینه ای برای تمامی محموله ها می باشد وی گفت: حضور مسئول فنی بهداشتی در نظارت بهداشتی بر روند تولید، حمل و نقل و عرضه محصولات دامی بسیار حائز اهمیت بوده و باعث می‌شود محصولات نهایی مانند گوشت، تخم مرغ و شیر سالم و بهداشتی به دست مصرف کننده برسد

مدیر کل دامپزشکی استان تهران در پایان  ضمن جمع بندی موارد مطرح شده در جلسه از همه روسای ادارات فنی ستادی و شهرستانی درخواست کرد ضمن حمایت از مسئولین فنی با جدیت  بر عملکرد مسئولین فنی بهداشتی  نظارت   و  با عزمی جهادی و راسخ نسبت به ارتقا سطح  موجود و رعایت دستور العمل های سازمان دامپزشکی تلاش نمایند تا انشالله  رضایت مندی مردم  عزیز استان حاصل شود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 291199
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه