• 1402/05/05 - 12:58
  • تعداد بازدید : 376
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مصادف با روز تاسوعای حسینی:

مدیرکل دامپزشکی استان تهران از مراکز عرضه فراورده های خام دامی و فروشگاههای زنجیره ای استان بازدید کرد

همزمان با تاسوعای حسینی و آغاز عرضه گوشت مرغ بسته بندی در فروشگاه های زنجیره ای رفاه، مهندس جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، دکتر مسعود محمدیان مدیرکل دامپزشکی استان تهران، مدیر پشتیبانی امور دام به همراه نماینده وزیر جهاد کشاورزی از روند عرضه بهداشتی این کالای پروتئینی در سطح فروشگاه ها بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران همزمان با تاسوعای حسینی و آغاز عرضه گوشت مرغ بسته بندی  در فروشگاه های زنجیره ای رفاه، مهندس جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، دکتر مسعود محمدیان مدیرکل دامپزشکی استان تهران، مدیر پشتیبانی امور دام به همراه نماینده وزیر جهاد کشاورزی از روند عرضه بهداشتی  این کالای پروتئینی در سطح فروشگاه ها بازدید کردند. 

دکتر مسعود محمدیان در حاشیه این بازدید با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری امام حسین(ع) و یاران باوفایش گفت: نظارتهای دامپزشکی در تمام ایام تعطیل سال ادامه دارد و بازرسان دامپزشکی استان با قدرت سلامت مردم را رصد می کنند. وی  در ادامه خاطر نشان کرد:

ضروری است مردم عزیز لاشه دام ذبح شده قبل از قطعه بندی، برای حذف عوامل بیماریزا، به مدت 24 ساعت وآلایش آن(دل،جگر، قلوه و...) به مدت 48 ساعت در دمای 0 تا 4 درجه یخچال نگهداری و سپس نسبت به قطعه قطعه کردن و مصرف آن‌ها اقدام شود و درصورت خریداری گوشت نذری از قصابی‌ها، حتماً به قصابی‌های مجاز مراجعه و به وجود مهر دامپزشکی و برچسب مشخصات گوشت مانند تاریخ مصرف و... بر روی لاشه، توجه شود.
 
این مقام مسئول با بیان اینکه سلامت مردم خط قرمز ماست افزود: شهروندان محترم درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با ادارات دامپزشکی شهرستان و یا شماره 1512 اطلاع رسانی نمایند.
 

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 305455
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه