• 1397/01/22 - 12:00
  • تعداد بازدید : 72
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در اولین جلسه تبیین سیاستهای اجرایی با حضور اعضای انجمن صنفی کشتارگاه های دام و طیور استان تهران

مدیرکل دامپزشکی استان تهران: ارتقاء شاخص های بهداشتی محصولات تولیدی کشتارگاه های دام و طیور یکی ازبرنامه های اصلی سالجاری اداره کل دامپزشکی استان و مدیران کشتارگاهاست

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران اولین جلسه تبیین سیاست های بهداشتی درکشتارگاههای دام و طیور با تاکید برارائه محصول نهایی مطابق با استاندارد های مربوطه جهت اجرا در سال 97با حضور اعضای انجمن های صنفی کشتارگاههای دام و طیور ،مدیران ستادی و مسئولین ادارات شهرستانهای استان تهران درروز چهارشنبه 22/01/97در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزارشد.



در ابتدای جلسه دکتر برائی نژاد مدیر کل دامپزشکی استان تهران ضمن تبریک فرارسیدن سال نو وتحقق شعار سال "حمایت از کالای ایرانی" با اشاره به اهمیت ارتقاء شاخص های بهداشتی محصولات تولیدی کشتارگاههای دام و طیور استان تهران در سال 97 گفت:  اجرای طرح ارتقاء سطح  بهداشتی وساختاری کشتارگاه‌های دام وطیور از سال  95 شروع و امید است در سال جاری استاندارد سازی  و رفع نواقص ساختاری کشتارگاهها به منظورتولید محصول نهایی سالم و بهداشتی به  طور کامل محقق گردد.

ایشان افزود: کشتارگاه‌های دام و طیور به دلیل تولید فرآورده‌های خام گوشتی به صورت مستقیم با بهداشت و سلامت مردم در ارتباط تنگاتنگ بوده و نیاز به پایش مستمر دارند که  روند نظارت موجب رعایت بیشتر بهداشت و در نتیجه بهبود کیفیت فرآورده‌های تولیدی خواهد شد.








  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 22171
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه