• 1399/01/24 - 07:58
  • تعداد بازدید : 241
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ری خبرداد:

اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی درایام شیوع بیماری کرونا

کنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی جزء رسالت های اصلی دامپزشکی بوده و در حال حاضر با توجه به شیوع کرونا ویروس و تعطیلی مراکز عرضه، تشدید اقدامات بهداشتی و ضوابط قرنطینه ای و امنیت زیستی ضروری می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ری دکتر مهدی اصغری با اعلام این خبر افزود; با هدف ارتقای سطح کیفی و بهداشتی فرآورده های خام دامی و در نتیجه تامین سلامت و امنیت غذائی جامعه تعداد 176 نوبت بازدید از مراکز تولید، نگهداری ، توزیع ، عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان صورت پذیرفت. در طی بازدید میزان 2300 کیلو گرم انواع فرآورده های خام دامی تاریخ گذشته و فاسد که به دلیل نداشتن شرایط ارگانولپتیک مناسب غیر قابل مصرف انسانی بوده و شامل ماهی فاسد، مرغ تاریخ گذشته و فاسد، جگر و سنگدان مرغ تاریخ گذشته و فاسد، گوشت گوسفندی و گوساله کشتار غیرمجاز و غیربهداشتی توسط بازرسین اداره دامپزشکی کشف و ضبط و به طریق بهداشتی امحاء گردید. همچنین پرونده 4 واحد متخلف با دستور مراجع محترم قضائی نیز بعلت تخلفات بهداشتی عدیده تعطیل و پلمپ گردید.

این مقام مسئول افزود: کنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی جزء رسالت های اصلی سازمان دامپزشکی کشور بوده و در حال حاضر با توجه به شیوع کرونا ویروس، تشدید کنترل بهداشتی مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، به جهت سلامت و امنیت غذائی مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ری,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 250993
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه