• 1404/09/22 - 17:34
  • تعداد بازدید : 96
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در اداره کل دامپزشکی استان تهران برگزار شد

مراسم جشن ولادت بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) و روز زن، با شکوه خاصی در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، مراسم جشن ولادت بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله علیها) و روز زن، با شکوه خاصی در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.

در این مراسم دکتر علیرضا رفیعی پور، معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور و هیئت همراه ، حجت‌الاسلام والمسلمین رنجبران مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور، دکتر احمد شریعتی مدیرکل دامپزشکی استان تهران ،جمعی از بانوان همکار بازنشسته و شاغل اداره کل دامپزشکی استان تهران و سایر میهمانان نیز حضور داشتند.

دکتر رفیعی پور در سخنان خود، با تبریک این مناسبت فرخنده، به نقش بی‌بدیل حضرت فاطمه (س) به عنوان الگوی کامل زن مسلمان اشاره کرد و گفت: «سیره و زندگی آن بانوی بزرگوار، چراغ راهی برای همه ما، به ویژه بانوان محترم در عرصه‌های اجتماعی و خانوادگی است.»

حجت‌الاسلام رنجبران نیز با تأکید بر جایگاه رفیع حضرت زهرا (س) در اسلام، نقش بانوان در جامعه و به ویژه در بدنه سازمان دامپزشکی را پررنگ و مؤثر دانست.

دکتر شریعتی، مدیرکل میزبان، ضمن خوشامدگویی به میهمانان، این گردهمایی را فرصتی برای تجدید عهد با ارزش‌های الهی و انسانی دانست و از تلاش‌های بی‌وقفه همکاران به ویژه بانوان در راستای تحقق اهداف سازمانی قدردانی کرد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان ها,اخبار شهرستان فیروزکوه,اخبار شهرستان تهران,اخبار شهرستان اسلامشهر,اخبار شهرستان پاکدشت,اخبار شهرستان ملارد,اخبار شهرستان پیشوا,اخبار شهرستان ورامین,اخبار شهرستان رباط کریم,اخبار شهرستان دماوند,اخبار شهرستان ری,اخبار شهرستان شمیرانات,اخبار شهرستان شهریار,اخبار شهرستان قدس,اخبار شهرستان قرچک,اخبار شهرستان بهارستان,اخبار شهرستان پردیس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 349323
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید