• 1398/10/04 - 16:19
  • تعداد بازدید : 1097
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید رئیس سازمان دامپزشکی کشور از نخستین مجموعه تولیدکننده تخم مرغ پاستوریزه کشور 

دکتر رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور ؛ دکتر واعظی مدیر کل دامپزشکی استان تهران وهیئت همراه از مجموعه تولید کننده تخم مرغ تلاونگ بازدید کردند

 

 
 
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران دکتر علیرضا رفیعی‌پور رئیس این سازمان امروز پس از بازدید از خطوط تولید کارخانه صنایع غذایی 'تلاونگ' گفت: سازمان دامپزشکی کشور در تدارک شرایط مناسب رونمایی از طرح ملی ارتقاءکیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم‌مرغ است تا این اقدام نیز سرآغازی باشد که مراحل بسته‌بندی و عرضه‌ تخم‌مرغ، به عنوان یک محصول استثنائی خوراکی در کشور، به سود ایمنی بهداشت مواد غذایی اصلاح شود. 
وی با اشاره به اهمیت بالایی که تخم‌مرغ را به عنوان شاخص ارزیابی میزان سلامت هضم و جذب مواد غذایی در علوم تغذیه قرار داده است، یادآور شد: 'تخم مرغ تنها پروتئین حیوانی است که همه اقشار جامعه از آن استفاده می‌کنند.»
رفیعی‌پور با بیان اینکه در آینده نزدیک طرح ملی ارتقای کیفیت و تضمین سلامت تخم مرغ پس از قریب به 15 سال از آغاز فرایند تولید تخم‌مرغ پاستوریزه و شناسنامه‌دار، رونمایی خواهد شد، اظهار امیدواری کرد با آغاز فصل تازه‌ای از اطلاع‌رسانی‌ها و تبلیغات هدفمند با کمک خود این شرکتها، اتحادیه ها و سازمانها و ارگانهای مسئول، پس از رفع کامل موانع توزیع تخم‌مرغ‌های با کیفیت و صاحب برند در بازار که تمام مراحل بهداشتی آن از صفر تا صد رعایت شده باشد، 'بهداشت عمومی' ضمانت یابد.
وی با بیان اینکه پس از بنیانگذاری نخستین کارخانه تخم مرغ پاستوریزه و بسته بندی شده از سوی مجموعه بزرگ تلاونگ، قریب به 130 شرکت این ماده پروتئینی ارزان که دارای بیشترین میزان جذب و هضم در بین تمام مواد غذایی پروتیئنی است، راه اندازی شده و در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: اهمیت این موضوع از آنجا بیشتر هویدا می‌شود که با مصرف تخم مرغی که تمام فرایندهای زنجیره سرد را از ابتدا تا یخچال فروشگاه طی کرده باشد، هم به لحاظ عدم کاهش وزن تخم مرغ (به مروز زمان در قفسه های فروش) و همچنین افزوده شدن آلودگی‌های ثانویه، ارزش این ماده غذایی استثنایی در سبد خانوار دوچندان نیز می‌شود
دکتر مهدی معصومی، مدیرعامل و بنیانگذار شرکت صنایع غذایی تلاونگ و نایب رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی تهران در بخشی از جریان بازدید رئیس سازمان دامپزشکی کشور و هیئت همراه وی پس از معرفی مجموعه و شرح برخی از اقدامات در خصوص توسعه‌ تولید تخم‌مرغ شناسنامه‌دار افزود: «با توجه به کاهش درآمد اقشار مختلف جامعه، تلاش کنیم سهم تخم مرغ را در سبد غذایی مردم بالا ببریم. چرا که تخم‌مرغ به عنوان بی‌حاشیه‌ترین و کامل‌ترین ماده غذایی است که مردم می‌توانند از پروتئین موجود آن و سایر ریزمغذی‌های موجودش استفاده کنند.'
وی با اشاره به این باور سنتی نزد مردم که 'تخم‌مرغ، تخم‌مرغ است' و فرقی نمی‌کند چگونه و در چه شرایطی تولید و عرضه می‌شود، تصریح کرد: تولیدکنندگان تخم مرغ شناسنامه‌دار از طریق تبلیغات آگاهی‌دهنده تلاش دارند تا این باور غلط را اصلاح نمایند.
این تولیدکننده صنایع غذایی در کشورمان افزود: ایران با وجود اینکه هشتمین کشور تولیدکننده تخم مرغ در جهان است، اما در حال حاضر 90 درصد تخم مرغ تولیدی کشور بدون برند و شناسنامه تولید و عرضه می‌شود. لذا ضعف کشور ما در تولید تخم‌مرغ نیست؛ بلکه امروز در حداکثر توان تولید تخم‌مرغ هستیم؛ اشکال اساسی ما در مراحل بعد از تولید است.
در پایان این جلسه، حاضرین بر این موضوع متفق‌القول بودند که 'اصلاح نوع بسته‌بندی، شیوه‌ حمل و نقل، آموزش مصرف‌کننده مجموعه‌ اقداماتی است که به دلیل اهمیت بالای سلامت مردم باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.'
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار شهرستان رباط کریم,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 247448
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید