وبینار آموزشی HACCP مقدماتی در صنایع غذایی؛ ۱۶ تیر (با ۵ امتیاز بازآموزی)
وبینار آموزشی HACCP مقدماتی در صنایع غذایی (Hazard Analysis & Critical Control Points تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترلی بحرانی)
وبینار آموزشی HACCP مقدماتی در صنایع غذایی (Hazard Analysis & Critical Control Points تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترلی بحرانی)
- دارای ۵ امتیاز بازآموزی از سازمان نظام دامپزشکی
- شماره تماس، واتس اپ و تلگرام جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر: 09044194919
@Livsa_Advisors_Group
برای شرکت کنندگان در دوره های آموزشی گواهی حضور صادر می گردد.
نظر دهید