• 1400/04/06 - 10:07
  • تعداد بازدید : 17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وبینار آموزشی HACCP مقدماتی در صنایع غذایی؛ ۱۶ تیر (با ۵ امتیاز بازآموزی)

وبینار آموزشی HACCP مقدماتی در صنایع غذایی (Hazard Analysis & Critical Control Points تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترلی بحرانی)

وبینار آموزشی HACCP مقدماتی در صنایع غذایی (Hazard Analysis & Critical Control Points تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترلی بحرانی)

- دارای ۵ امتیاز بازآموزی از سازمان نظام دامپزشکی

- شماره تماس، واتس اپ و تلگرام جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر: 09044194919

@Livsa_Advisors_Group

برای شرکت کنندگان در دوره های آموزشی گواهی حضور صادر می گردد.

  • گروه خبری : همایش
  • کد خبر : 275064
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید