• 1403/02/22 - 07:29
  • تعداد بازدید : 180
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای سیاستهای آموزشی و افزایش سطح کیفی و بهداشت گوشت:

دوره آموزشی بهداشت و بازرسی گوشت در شهرستان پاکدشت برگزار شد

این دوره آموزشی با هدف افزایش آگاهی کارکنان شرکتهای بسته بندی فرآورده های خام دامی شهرستان پاکدشت نسبت به چگونگی ارتقاء سطح کیفی و بهداشت گوشت و افزایش سطح رضایتمندی مصرف کنندگان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان پاکدشت،دکتر رستگار رئیس اداره با اعلام این خبر گفت: در راستای سیاستهای آموزشی و ترویجی دامپزشکی و با هدف افزایش آگاهی کارکنان شرکتهای بسته بندی گوشت شهرستان پاکدشت نسبت به چگونگی ارتقاء سطح کیفی و بهداشت گوشت و افزایش سطح رضایتمندی مصرف کنندگان برگزار شد.

وی در ادامه توضیح داد:در این دوره که برای کارکنان شرکتهای بسته بندی فرآورده های خام دامی برگزار شد، مباحث مربوط به بهداشت و بازرسی گوشت توسط کارشناسان اداره دامپزشکی این شهرستان بازآموزی شد.

دکتر رستگار در پایان ابراز امیدواری کرد که با فراهم آوردن زمینه برگزاری چنین دوره های آموزشی شاهد ارتقاء هرچه بیشتر سطح بهداشت فرآورده های خام دامی در استان باشیم.

 

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان پاکدشت,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 319131
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه