برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در کشتارگاه دام شهرستان اسلامشهر
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی شهرستان اسلامشهردکتر سید علی امامی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان با اعلام این خبر افزود: باتوجه به شروع فصل گرما و آغاز فعالیت بندپایان ناقل بیماری ویروسی حاد تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و لزوم آشنایی کارگران ، سلاخان و قصابان که جزو مشاغل پرخطر در معرض بیماری محسوب می گردند ، یک دوره آموزشی درشهرستان اسللامشهربرگزار گردید .
وی در ادامه گفت: دراین دوره آموزشی حاضرین با نحوه انتقال این بیماری و راههای پیشگیری از این بیماری خطرناک آشنا شده و اصول بهداشت در کشتارگاه و بهداشت گوشت قرمز از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح گردید و سپس به سوالات حاضرین پاسخ داده شد .
ایشان افزود: دراین جلسه ضمن تاکید بر رعایت اصول بهداشت درکشتارگاه بعنوان یکی از مهمترین راههای پیشگیری از بیماری ، سم پاشی و مقابله با حشرات و فعال بودن دائمی پیش سرد کن کشتارگاه را از دیگر راههای مقابله با بیماری برشمرد.
در پایان دکتر امامی از کلیه شهروندان گرامی درخواست نمود ، باعنایت به وجود بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ( CCHF) در کشور ، ضمن خرید گوشت قرمز صرفا از مراکز مجاز و معتبر و ممهور به مهر و لیبل دامپزشکی از کشتار دام خارج از کشتارگاه اکیداً خودداری نموده و درمورد دامهای قربانی ، گوشت را به مدت 24 ساعت و جگر را به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری و سپس نسبت به مصرف آن اقدام نمایند .
نظر دهید