• 1393/09/03 - 12:00
  • تعداد بازدید : 27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

این گیاه از گرفتگی عروق پیشگیری می کند


تحقیقات نشان می دهند که مصرف پیاز می‌تواند احتمال بروز آترواسکلروز یا تصلب شرائین را کاهش دهد.



پژوهشگران انگلیسی دریافتند که پیاز حاوی نوعی آنتی‌اکسیدان به نام کرستین است که می‌تواند از ایجاد التهاب در شریان ها و سخت و سفت شدن دیواره آنها پیشگیری کند. در حقیقت مشخص شد که ماده کرستین می تواند از افزایش
فشارخون و همچنین تنگی و انسداد عروق تغذیه‌ کننده قلب (عروق کرونر) و در نتیجه سکته قلبی پیشگیری نماید.



به عقیده متخصصان  مصرف روزانه 100 تا 200 گرم پیاز، بهترین تأثیر را روی دیواره عروق دارد.

بررسی‌ها نشان داده است که این آنتی‌اکسیدان مفید در برخی دیگر از مواد غذایی از جمله سیب و چای نیز موجود است.



  • گروه خبری :
  • کد خبر : 144961
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه