اجرای طرح پایش رستورانها ،تالارها و مراکزطبخ غذا در شهرستان ری
به منظور ارزیابی فراورده های خام دامی مورد استفاده در رستورانها،کبابی ها،تالارها،کترینگها و سایر واحدهای مشابه ،طرح پایش تو.سط اداره دامپزشکی با همکاری نهادهای مرتبط از جمله شبکه بهداشت و درمان ،فرمانداری ویژه شهرستان،اداره صنعت معدن و تجارت و اتاق اصناف در سطح شهرستان ری اجرا شد.
دکتر تاویلی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ری در این خصوص اظهار داشت : در این طرح که به منظور ارزیابی فراورده های خام دامی مورد استفاده از نظر بهداشتی و نوع گونه در سطح شهرستان ری اجرا شد ،از تعداد 250 رستوران ،تالار،کبابی، کترینگ و ... بازدید به عمل آمده، تعداد250 نمونه اخذ گردید .
دکتر تاویلی در ادامه افزود :در خلال اجرای این طرح مقدار 1578 کیلو گرم انواع فراورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف کشف و معدوم گردید .همچنین مقدار 2687 کیلو گرم فراورده نیز ضبط و جهت تعیین تکلیف نهایی ازآن نمونه برداری به عمل آمد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ری در پایان عنوان نمود: تاکنون پنج رستوران در نقاط مختلف شهرستان ری به دلیل تخلفات بهداشتی و با اخذ حکم قضایی پلمپ گردید و در صورت احراز تخلفات بهداشتی از سوی سایر واحدها،برابر ضوابط و مقررات اقدام قانونی اعمال خواهد شد.
نظر دهید