اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی درشهرستان فیروزکوه
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان فیروزکوه : با افزایش و در پیش بودن ایام تعطیلات نوروزی و اشتیاق بیشتر مسافران و گردشگران برای سفر و عبور ازاین منطقه (فیروزکوه) و رسیدن به مناطق شمالی کشور ،از اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بر رستوران ها و مراکز عرضه فرآوردهای خام بین راهی جهت صیانت از سلامت غذایی مسافران خبر داد.
درنشست هایی که از ماه های پیش تاکنون با موضوع ستاد تسهیلات خدمات سفر در فرمانداری فیروزکوه برگزار شد این موضوع مطرح و برهمین اساس قرارشد از هفته جاری با همکاری مسئولان دیگر ادارات از جمله شبکه بهداشت و درمان ، اداره صنعت ،معدن وتجارت ، اتاق اصناف و دامپزشکی این طرح اجرایی شود و تا پانزدهم فروردین ماه 95 نیز ادامه داشته باشد.
وی با بیان آنکه نظارت و کنترل بر عرضه و توزیع فرآورده های لبنی و گوشتی در تمامی ماه های سال در این شهرستان انجام می گیرد ، ادامه داد : با توجه به ورود چشمگیر مسافران به این مناطق و استقبال آنان از برخی از مراکز از جمله مهمانپذیرها ، اقامتگاه ها ، هتل ها ، متل ها و رستوران های بین راهی نظارت بر این اماکن دراین ایام تشدید می شود.
وی افزود: تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان به ویژه مسافران که از رستورانهای بین راهی بیشتر استفاده میکنند، میتوان از جمله مهمترین و اساسیترین اهداف تشدید نظارت بر رستورانها نام برد.
دکتر شایان خواه تاکید کرد که برابر قانون با هرگونه فرآورده های گوشتی تاریخ گذشته و فاسد شده در این مراکز برخورد خواهد شد و متخلفان پس از سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی می شوند
وی همچنین گفت که در ایام نوروز نیز تمامی داروخانه ها و درمانگاه دامپزشکی نیز برای ارائه خدمات به مردم و مسافران دایر است و دراین حوزه مشکل خاصی وجود ندارد.
جاده فیروزکوه به علت واقع شدن در مسیر ارتباطی استان های مازندران ، سمنان و تهران در تمامی ایام بویژه نوروز هرسال پذیرای میلیون ها مسافر ، گردشگران داخلی و خارجی است و غالب مسافران نیز سعی می کنند برای سفر به این منطقه جاده زیبای فیروزکوه را برگزینند.
وی عنوان کرد: از متصدیان رستورانها به ویژه رستورانهای بینراهی تقاضا داریم تا فرآوردههای گوشتی را از مراکز خرید معتبر خریداری کرده و به تاریخ تولید، انقضاء و درج علامت استاندارد بر روی این محصولات توجه کنند.
نظر دهید