• 1394/07/02 - 12:00
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز به کار اکیپ های ثابت وسیار طرح نظارتی بهداشتی و شرعی عید قربان 94








همزمان با حضور ریاست سازمان دامپزشکی کشور، ومعاونت بهداشتی وپیشگیری سازمان، مدیران کل دفاتر حوزه ریاست ، نظارت بربهداشت عمومی و روابط بین الملل سازمان و همچنین حجت الاسلام والمسلمین کلانتری نماینده ولی فقیه درسازمان دامپزشکی و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، مدیرکل دامپزشکی  استان تهران وسایر روسا ومسئولین دامپزشکی ، استانداری تهران، فرمانداری تهران ، طرح نظارت عرضه بهداشتی وشرعی دام زنده ویژه عید قربان راس ساعت 7 صبح ازمحل اداره دامپزشکی شهرستان تهران وسایر شهرستانها در روز عید قربان آغاز گردید.


مدیرکل دامپزشکی استان تهران درهمین راستا اظهار داشت"  در جریان برگزاری این طرح نظارتی 420 دامپزشک وکارشناس دراستان تهران بر اجرای دقیق این طرح نظارت دارند و72 مرکز با همکاری  سازمان میادین میوه وتره بار برای  عرضه بهداشتی دام زنده در نظر گرفته شده است.


دکتر برائی نژاد افزود: سامانه ای با شماره 1512 راه اندازی شده است که مردم می توانند از طریق این سامانه پیام خود وهمچنین مشکلات خود را به دامپزشکی استان تهران منتقل کنند. وی در زمینه پیش سرد کردن گوشت  بعد از کشتار در مراکز موقت عرضه بهداشتی دام افزود:  توصیه ما برای قربانی کردن دامها این است که مردم لاشه های دامهای خریداری شده را پس از قطعه بندی به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری نمایند تا عوامل میکروبی آن از بین رفته وسپس مصرف کنند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 145478
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه