شنبه 06 دی 1404

flag
  • 1392/09/05 - 12:00
  • تعداد بازدید : 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مصرف امگا3 در كاهش خطر ابتلاء به سرطان و بیماری های قلبی و عروقی موثر است





استفاده از ماكارونی های غنی شده می تواند منبع خوبی از املاح و ویتامین ها برای انسان باشد.


به گزارش وب دا ؛ رئیس اداره نظارت بر مواد غذائی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: ماكارونی یكی از فرآورده های مهم گندم است كه تولید اولیه آنرا به چینی ها نسبت داده اند. در تهیه ماكارونی از آرد سمولینا كه از نوعی گندم دروم بدست می آید، استفاده می شود.


مهندس زهرا مجدی افزود: امروز ماكارونی ها در اشكال و تركیبات مختلف ساخته شده اند و استفاده از انواع سبزیجات مانند اسفناج و گوجه فرنگی در فرمولاسیون ماكارونی رایج شده است. تفكر تولید غذاهای فرا سودمند به صنعت تولید ماكارونی نیز رسیده است. از جمله تولید ماكارونی های غنی شده با ویتامین ها و املاح مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و آهن و همچنین اخیراً غنی سازی با امگا3.


رئیس اداره نظارت بر مواد غذائی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی فسا در خصوص فواید امگا3 گفت: امگا3 ازجمله اسید های چرب ضروری است كه بدن انسان نمی تواند آنرا بسازد و از طریق برخی منابع غذایی، مكمل ها یا غذاهای فراسودمند كه با اسید چرب غنی شده اند وارد بدن می شود.


وی افزود: از جمله خواص امگا3 می توان به كاهش خطر ابتلا به سرطان، فشارخون بالا و بیماری های قلبی و عروقی اشاره كرد. همچنین در درمان پوكی استخوان و افسردگی و كاهش وزن نیز كاربرد دارد و می تواند باعث افزایش ضریب هوشی كودكان و لطافت و زیبایی پوست شود.


مجدی گفت: استفاده از ماكارونی های غنی شده می تواند علاوه بر تامین كالری مورد نیاز بدن، منبع خوبی از املاح و ویتامین ها برای انسان باشد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 145704
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور