شنبه 06 دی 1404

flag
  • 1390/07/30 - 12:00
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مزایای مرغ تازه بسته بندی شده

1ـ ارتقاء سطح فرهنگ بهداشت، سلامت و ایمن غذای مورد مصرف جامعه

2ـ عرضه مرغ با شناسنامه معین دارای مشخصات تاریخ تولید، انقضاء، محل كشتار كه عاملی در جهت شناسایی مبدأ تولید و امكان پیگیری در موارد لزوم می باشد.

3ـ حفظ كیفیت بهداشت مرغ در برابر فاسدكننده شیمیایی، فیزیكی و میكروبی در طول مدت حمل و نقل، نگهداری و عرضه از قبیل آلاینده های محیطی (دود، هوای آلوده و ...) و آلودگی های ثانویه ناشی از تماس با دست كارگران خودروهای حمل و فروشندگان و ...

4ـ ایجاد شرایط انتخاب محصول با كیفیت بهتر توسط مصرف كنندگان و ایجاد فضای مناسب رقابت بین تولیدكنندگان در جهت ارتقاء كیفیت محصولات و جلب اعتماد و اطمینان شما مصرف كننده گرامی.

5ـ امكان كنترل و نظارت دقیق تر و مناسب بر نحوه عملكرد تولیدكنندگان، نحوه توزیع و عرضه مرغ و رعایت زنجیره سرد و ردیابی و ریشه یابی موارد تخلف در كوتاه ترین زمان ممكن

6ـ افزایش نقش شما مصرف كننده گرامی در كمك به اقدامات اجرایی نظارت بهداشتی بر مرغ مصرفی

7ـ جلوگیری از عرضه مرغ خارج از ضوابط بهداشتی در سطح شهر از قبیل:

الف: جلوگیری از عرضه مرغ خارج از یخچال

ب: جلوگیری از قراردادن مرغ در داخل وان آب

ج: جلوگیری از توزیع مرغ های مشكل دار (پاكسازی شده)

د: جلوگیری از دست كاری و فرآوری های غیربهداشتی در مراكز عرضه از قبیل تهیه شنیسل، جوجه كباب و ...
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 146105
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور