پنجشنبه 04 دی 1404

flag
لیست اخبار صفحه :422
پیش سرد کردن گوشت برای کاهش بیماری از جمله تب کریمه کنگو/ عوامل بیماری‌زا از بین می‌رود

پیش سرد کردن گوشت برای کاهش بیماری از جمله تب کریمه کنگو/ عوامل بیماری‌زا از بین می‌رود

مدیرکل دامپزشکی استان تهران با بیان اینکه طرح پیش سرد کردن گوشت در دو استان تهران و البرز از 5 تیرماه آغاز می‌شود، گفت: با سرد کردن گوشت قبل از مصرف بسیاری از عوامل بیماری‌زا در گوشت قرمز از بین می‌رود.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور