• 1398/05/15 - 21:17
  • تعداد بازدید : 562
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رستوران های تهران زیر ذره بین دامپزشکی 

رستوران ها و مراکز طبخ غذا در تهران به عنوان یکی از بزرگ ترین و مهم ترین مصرف کنندگان گوشت و سایر فرآورده های خام دامی مطرح می باشد که در صورت کنترل نشدن و عدم نظارت دقیق بر فرآورده های خام دامی آنها،نتایج فاجعه باری گریبانگیر پایتخت نشینان خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهر تهران ،رئیس اداره دامپزشکی تهران با اعلام این خبر افزود؛رستوران ها و مراکز طبخ غذا در تهران به عنوان یکی از بزرگ ترین و مهم ترین مصرف کنندگان گوشت و سایر فرآورده های خام دامی مطرح می باشد که در صورت کنترل نشدن و عدم نظارت دقیق بر فرآورده های خام دامی آنها،نتایج فاجعه باری گریبانگیر پایتخت نشینان خواهد شد.
آمارهای مسمومیت غذایی منتشر شده توسط دانشگاه های علوم پزشکی تهران در سال های گذشته و مقایسه آن با آمارهای سال جاری و سال قبل بخوبی گویای این نکته می باشد که تغییرات در بحث بهداشت و فرآورده های خام دامی محسوس است ‌.
ایشان با بیان اینکه متصدیان رستوران ها ملزم به رفع نواقص ساختاری و همچنین بهداشتی در سریعترین زمان ممکن می‌شوند، نقص های بحرانی و تخلفات بهداشتی نظیر فساد محصولات  و استفاده از فرآورده های خام دامی غیر مجاز را عامل اصلی پلمپ رستوران های سطح شهر تهران دانست.
دکتر محمدیان با اشاره به بازدید بالغ بر۴۰۰رستوران و غذاخوری در۴ماهه ابتدایی سال جاری افزود؛تعداد۳۹پرونده به مراجع قضایی ارسال شده که از این تعداد، ۸ دستور پلمپ توسط واحد حقوقی این اداره اجرا شده است. 
دکتر محمدیان در پایان از اجرای  طرح  ویژه جهت بازرسی از مراکز طبخ و رستوران های پایتخت در ماه های اخیر خبر داد و اعلام کرد اولویت در بازرسی از مراکزی است که شکایت مردمی داشته اند.
ایشان تنها مرجع مسئول و دارای صلاحیت درخصوص فرآورده های خام دامی را کارشناسان دامپزشکی دانست و از عموم شهروندان درخواست کرد درصورت بروز هر گونه مشکل در این حوزه ، با واحد بهداشت و نظارت بر فرآورده های خام دامی این اداره به شماره ۰۲۱۶۶۵۹۱۰۰۵تماس حاصل نمایند.
  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان تهران,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 242045
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه