یکشنبه 15 شهریور 1405

flag
  • 1405/05/03 - 12:55
  • تعداد بازدید : 269
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

واکسیناسیون بیش از ۲۴۸ هزار رأس دام در شهرستان پیشوا از ابتدای سال ۱۴۰۵

از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون ۲۴۸ هزار و ۳۱۸ نوبت سر دام در شهرستان پیشوا، علیه بیماری‌های دامی و مشترک بین انسان و دام واکسینه شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان پیشوا، از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون ۲۴۸ هزار و ۳۱۸ نوبت سر دام در این شهرستان علیه بیماری‌های دامی و مشترک بین انسان و دام واکسینه شده‌اند.

دکتر سید حمید علوی، سرپرست اداره دامپزشکی پیشوا، با اعلام این خبر گفت: این عملیات در چهار ماه نخست سال با برنامه‌ریزی اداره بهداشت و مبارزه با بیماری‌های دامی استان تهران و با مشارکت اکیپ‌های دولتی و خصوصی انجام شده است. دام‌های واکسینه شده علیه بیماری‌هایی نظیر طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR)، تب برفکی، هاری، بروسلوز، آبله و شاربن ایمن‌سازی شده‌اند.

وی در ادامه تأکید کرد: واکسیناسیون هدفمند دام‌ها، به‌ویژه در مناطق روستایی و عشایری، کلیدی‌ترین اقدام پیشگیرانه برای حفظ سرمایه‌های دامی و جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک به انسان است.

سرپرست اداره دامپزشکی پیشوا در ادامه به سایر اقدامات تکمیلی اشاره کرد و افزود: علاوه بر واکسیناسیون، برنامه‌های قرنطینه‌ای، مراقبت فعال، ضدعفونی اماکن دامی و آموزش چهره‌به‌چهره دامداران نیز در دستور کار قرار دارد. همچنین در راستای مبارزه با بیماری‌های انگلی، بیش از ۳۰۰۰ رأس دام و ۱۵ هزار متر مربع از اماکن دامی سمپاشی شده است که نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری‌هایی مانند تب کریمه کنگو و انگل‌های خارجی دارد.

دکتر علوی در پایان با اشاره به اینکه پیشگیری کم‌هزینه‌ترین و مؤثرترین راه مقابله با بیماری‌های دامی است، از دامداران و عشایر خواست در اجرای دقیق روند واکسیناسیون با اکیپ‌های دولتی و خصوصی همکاری کامل داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان پیشوا,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 356845
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال تهران

admin ادمین پورتال تهران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور