در راستای سیاستهای آموزشی ضمن خدمت دامپزشکی استان تهران:
دومین دوره آموزشی اصول بسته بندی فرآورده های خام دامی برگزارشد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، در راستای افزایش کیفیت و ایمنی فرآوردههای خام دامی و آشنایی بیشتر با اصول بستهبندی، دومین دوره آموزشی «اصول بستهبندی فرآوردههای خام دامی و ارتباط آن با عمر ماندگاری» با حضور دکتر ابراهیمی رئیس گروه فرآورده های خام دامی دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور بعنوان مدرس، رئیس و کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان تهران در محل سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.
قابل ذکر است این دوره با هدف ارتقاء سطح آگاهی و مهارت کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی دامپزشکی درجهت ارتقاء سطح کیفی و بهداشت گوشت و افزایش سطح رضایتمندی مصرف کنندگان برگزار شد.
نظر دهید