• 1399/01/30 - 17:17
  • تعداد بازدید : 442
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای مستمرگشت های کنترل ونظارتی در آستانه ماه مبارک رمضان 

در آستانه ماه مبارک رمضان و با توجه به افزایش تقاضای شهروندان به تامین فرآورده های پروتئینی و با توجه به شرایط ویژه بوجود آمده در پی شیوع ویروس کویید۱۹ طرح تشدید نظارت بر واحد های عرضه و مراکز طبخ حلیم و رستوران های سطح شهر تهران در دستور کار قرار گرفت.

دکتر مجید محمدیان رئیس اداره دامپزشکی شهر تهران با اعلام این خبر افزود؛ در آستانه ماه مبارک رمضان و با توجه به افزایش تقاضای شهروندان به تامین فرآورده های پروتئینی و با توجه به شرایط ویژه بوجود آمده در پی شیوع ویروس کویید۱۹ طرح تشدید نظارت بر واحد های عرضه و مراکز طبخ حلیم و رستوران های سطح شهر تهران در دستور کار قرار گرفت.
در این طرح که  در کلیه مناطق ۲۲گانه  تحت پوشش در حال اجرا است نظارت جدی بر محل تامین فرآورده های خام دامی ،حمل و نقل و شرایط نگهداری و عرضه و همچنین شرایط بهداشتی واحد های هدف انجام می‌شود و باواحد هایی که  ضوابط و مقررات بهداشتی سازمان را رعایت نکرده باشند برخوردمی شود.
همچنین رعایت بهداشت فردی واستفاده از دستکش ، ماسک ومواد ضد عفونی بصورت ویژه کنترل می شود. 
دکتر محمدیان در پایان اعلام کردند این بازدید ها تاپایان ماه مبارک رمضان ادامه داشته و اداره دامپزشکی برای تامین فرآورده های خام دامی سالم از مزرعه تا سفره شهروندان پیش قدم خواهد بود.
  • گروه خبری : اخبار شهرستان تهران,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251206
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه