لیست اخبار صفحه :39
همه واحدهای تولیدی چه در مرحله تمدید و چه در صدور پروانه، باید یک دکتر دامپزشک را به عنوان مسئول فنی بهداشتی به ما معرفی کنند
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران در گفت‌وگو با حکیم مهر:

همه واحدهای تولیدی چه در مرحله تمدید و چه در صدور پروانه، باید یک دکتر دامپزشک را به عنوان مسئول فنی بهداشتی به ما معرفی کنند

«دکتر سعید کرمی» افزود: تعیین مسئول فنی بهداشتی برای واحدهای تولیدی اقدامی بود که سال ۹۸ آن را به صورت اصولی و پایه‌ای بر مبنای قوانین و مقررات اجرا کردیم ...

اطلاعیه

اطلاعیه

الزامات و توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز شب عید

اطلاعیه(در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی)

اطلاعیه(در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی)

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی اطلاعیه ای صادر کرد

اطلاعیه اداره کل دامپزشکی تهران در خصوص رعایت موازین بهداشتی در تهیه فرآورده های خام دامی

اطلاعیه اداره کل دامپزشکی تهران در خصوص رعایت موازین بهداشتی در تهیه فرآورده های خام دامی

در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی، مصوبات جلسه هماهنگی اقدامات بهداشتی و پیشگیری مخاطرات بهداشتی در اماکن دامی و مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی که با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان دامپزشکی و تشکل های مربوطه تصویب و برای اطلاع و اقدامات لازم به شرح ذیل اعلام می گردد:

الزامات و توصیه های بهداشتی جهت تولید، عرضه ، خرید و نگهداری ماهی قرمز

الزامات و توصیه های بهداشتی جهت تولید، عرضه ، خرید و نگهداری ماهی قرمز

اداره کل دامپزشکی استان تهران ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هموطنان عزیز، با توجه به شیوع و پراکنش ویروس کرونا در کشور توصیه می نماید که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات ذیل توجه شود: