لیست اخبار صفحه :51
اطلاعیه

اطلاعیه

الزامات و توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز شب عید

اطلاعیه(در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی)

اطلاعیه(در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی)

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی اطلاعیه ای صادر کرد

اطلاعیه اداره کل دامپزشکی تهران در خصوص رعایت موازین بهداشتی در تهیه فرآورده های خام دامی

اطلاعیه اداره کل دامپزشکی تهران در خصوص رعایت موازین بهداشتی در تهیه فرآورده های خام دامی

در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فرآورده های خام دامی، مصوبات جلسه هماهنگی اقدامات بهداشتی و پیشگیری مخاطرات بهداشتی در اماکن دامی و مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی که با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان دامپزشکی و تشکل های مربوطه تصویب و برای اطلاع و اقدامات لازم به شرح ذیل اعلام می گردد:

الزامات و توصیه های بهداشتی جهت تولید، عرضه ، خرید و نگهداری ماهی قرمز

الزامات و توصیه های بهداشتی جهت تولید، عرضه ، خرید و نگهداری ماهی قرمز

اداره کل دامپزشکی استان تهران ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی سلامتی برای هموطنان عزیز، با توجه به شیوع و پراکنش ویروس کرونا در کشور توصیه می نماید که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات ذیل توجه شود:

افزایش نظارت های بهداشتی دامپزشکی در پی شیوع کرونا ویروس در شهر تهران 

افزایش نظارت های بهداشتی دامپزشکی در پی شیوع کرونا ویروس در شهر تهران 

در پی انتشار ویروس کرونا درسطح کشور و همچنین شهر تهران ، اداره دامپزشکی پایتخت پروتکل های نظارتی در خصوص ارتقا بهداشت فردی متصدیان و کارکنان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین افراد شاغل در مراکز بسته بندی و قطعه بندی و سرد خانه های شهر تهران که به نحوی در ارتباط با فرآورده های خام دامی می باشند را تشدید کرد.

تشدید نظارت و گشت های مشترک  با سایر دستگاههای نظارتی از آغاز اسفند ماه

تشدید نظارت و گشت های مشترک با سایر دستگاههای نظارتی از آغاز اسفند ماه

همزمان با آغاز اسفند ماه و نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و با توجه به افزایش تقاضای شهروندان به تامین فرآورده های پروتئینی، طرح تشدید نظارت بر واحد های عرضه و رستوران های سطح شهر تهران در دستور کار قرار گرفت.